Snaps by Sas

Op mijn 16e ben ik begonnen met digitale fotografie. Op m’n twintigste vond ik het leuk om met fashionmodellen, visagisten en stylisten te werken. Een paar jaar daarna richtte ik me op portretten. Rond mijn vijfentwintigste kwam mijn passie voor natuurfotografie naar boven. Oftewel: ik vind eigenlijk alles leuk! Ondertussen is het 2019 en pak ik de camera weer op. Om een kleine selectie te zien van mijn portfoliowerk, klik hier

Wat heb ik te bieden?

insta shoot

3 foto’s €80 excl. BTW
Tijd 2 uur
Locatie: waar jij wilt. Wel reiskostenvergoeding aub tenzij het in de Zaanstreek is.

Op Instagram zie je de vetste foto’s voorbij komen, maar meestal staan die mensen er ZELF op en hebben ze ‘m niet gemaakt! Je weet vast wel wat ik bedoel en als je ook zo’n shoot wilt: dat kunnen wij gaan doen!

Ik maak foto’s van jou in een setting die jij wilt. Of dat nu lunchtime is, casually at the beach booty showing, op de PC Hooftstraat shopping, bepaalde merken willen showen, of in een veldje heerlijk liggend lachen; you name it.

We gaan twee uur lang op pad, ik maak de foto’s en jij bent het model. 

Voorwaarde: jij laat zien aan mij wat jij wilt (foto’s ter inspiratie) en we maken daar ons eigen ding van. In dit geval ben jij dus leidend, want jij weet wat je wilt en hoe je op de foto wilt. We kunnen drie foto’s doen in verschillende settings, dus denk ook aan andere styling/kledingsetjes.

De prijs is betaalbaar omdat het wel leuk moet blijven en ik natuurlijk het liefst heb dat je me vaker boekt!

Het grote voordeel is dat je bij deze soort shoot zelf de foto’s achteraf mag bewerken, mits het met VSCO of Afterlight of een dergelijk goed fotoprogramma met filtermogelijkheden is. Het is niet de bedoeling dat je de boel gaat lopen photoshoppen. Je hoeft ze uiteraard niet te bewerken, ik wil dat ook voor je doen. Denk dan aan helderheid, contrast, kleurtonen e.d.

Ook hoef je mijn naam niet te vermelden onder de foto’s, wat normaal gesproken wel de deal is. Wat ik wel wil is dat je me in de foto tagt op Instagram, zodat hij bij mijn ‘getagde foto’s’ naar boven komt. Lees voor de zekerheid nog even mijn voorwaarden & AVG Privacy door.

Graag €80 contant betalen bij de shoot. Wil je het graag pinnen? Dat is mogelijk! Ik heb een airPinapparaat en dan komen de BTW kosten er nog bij.

 

shoot swap

Ben jij zelf fotograaf en wil je ook graag foto’s van jezelf? Jij staat natuurlijk zelf altijd ACHTER de camera en ik kan ook best voorstellen dat je dan geen andere fotograaf gaat inhuren om foto’s van jou te maken. Laten we dan gewoon swappen! Soort van TFP swap, maar dan wat kleinschaliger. Het kan zijn voor je contact-gedeelte op je website, een goede portretfoto van jezelf, casualfoto voor op je insta of FB. You name it.

Voorwaarden zijn dat we elkaars werk respecteren, eventueel zelf de nabewerking doen, maar wel elkaars naam vermelden bij de foto’s.

Drop je ideeën en laten we samenwerken!

TER INFO:
Ik ga mijn fotografie diensten nog uitbreiden (denk aan familie, stelletjes, portretten, moeder/vader/kind) dus houd de website in de gaten!