Duo Bars®️ sessie

Misschien heb je wel een vriend die heel hard werkt, waarbij zijn hoofd overloopt en hij wel wat ontspanning kan gebruiken. Of een zus die tegen een burnout aan zit. Of je beste vriendin die je een cadeau wil geven. Of of of… Ik kan wel duizend voorbeelden bedenken, maar hoe leuk is het alsMeer lezen over “Duo Bars®️ sessie”

BARS®️ MAMA

Hoe fijn is het als je JOUW beperkingen, belemmeringen en vastzittende energie kwijt kan raken vóórdat jouw kleintje geboren is? Wat voor mooie mogelijkheden biedt dat, voor zowel jou als Mommy to be, als je kleintje die nieuw in het leven komt? En voor alle Mama’s (en uiteraard ook Papa’s!): Wat is er nog meerMeer lezen over “BARS®️ MAMA”

BARS®️ FULL

In deze Bars®️ Full sessie worden jouw bars uitgebreid gerund. Dit gebeurt door middel van lichte aanrakingen op je hoofd. Je ligt zelf rustig en warm op een massagetafel in een veilige, rustige omgeving. Door middel van de lichte aanrakingen gaan je energiebanen stromen en vastzittende energie gaat ook stromen waardoor je overtuigende overtuigingen, ideeën,Meer lezen over “BARS®️ FULL”