OVER MIJ

Mijn naam is Saskia Savage en ik ben geboren in 1986 te Zaandam. Na vele verhuizingen door de Zaanstreek woon ik nu al enige tijd in Wormer met mijn dochter Ziggy.

66296092_646581515822294_8064728656557113344_n

Het (single) moederschap, recencies over boeken films en series, het dagelijks leven en de kleine dingen die me gelukkig maken. Naast een blog is mijn pagina ook een weergave van mijn grote passie fotografie én mijn werk als Access Bars®️Practitioner.

Bars®️ van Sas
Door mijn onstuimige jeugd en bijzondere sprongen die mijn leven heeft gemaakt, heb ik veel levenservaring opgedaan. Dat kan er nog wel eens voor zorgen dat ik ‘vol’ zit in mijn hoofd. Door mijn Bars®️ te laten runnen, merk ik een ontspannenheid krijg die ik nooit eerder heb ervaren. Alsof je weer helder kunt zien. In de weken na het runnen van de Bars®️, merk ik steeds kleine positieve veranderingen. Dit heeft er voor gezorgd dat ik echt graag wilde leren hoe ik andermans Bars®️ kan runnen. Ik heb hiervoor twee opleidingen gedaan en mag mezelf nu Bars®️ Practitioner noemen. In de toekomst wil ik nog graag Facilitator worden; dat houdt in dat ik mensen mag opleiden tot Practitioner. Ik vind het zo ontzettend mooi om dit te mogen delen met mensen en vooral om ze er mee te helpen.
Wil je meer lezen over Bars®️ of ervaren hoe het is om je Bars te runnen? Kijk op Access Bars®️.

Fotografie en video
In 2002 kreeg ik mijn eerste digitale camera en ik begon mijn daily life vast te leggen. De dingen die je altijd voor lief neemt maar mist als ze er niet meer zijn. Rond 2006 verdiepte ik me meer in fotografie en deed diverse projecten; oudere mensen in een bejaardentehuis, tienermoeders met kinderen, maar voornamelijk modellen van modellenbureau’s. De natuur heb ik altijd fijn en rustgevend gevonden om te fotograferen en ik was dan ook zo blij toen ik werd gevraagd om een survivalcursus in Frankrijk vast te leggen. Om foto’s van modellen te bekijken kun je naar Fashionmodels gaan. De afgelopen jaren heb ik niet meer gewerkt met modellen, maar ben ik mezelf gaan vastleggen met selfies. Toch denk ik eraan om fotografie weer op te pakken. Heb je interesse in een samenwerking? Stuur me een berichtje!
Onlangs ben ik me ook met video gaan bezighouden en heb op dit moment twee documentaires van mijn vader gemaakt. Deze zijn te vinden op mijn YouTube kanaal (like & subscribe!).

Ziggy en het moederschap
Mijn dochtertje Ziggy Sophia Rose is geboren in maart 2018 en ik ben een single mommy. Moeder zijn is echt de mooiste ervaring in mijn leven. In mijn blog schrijf ik af en toe over het moederschap en hoe ik het ervaar. Ook Ziggy’s sprongetjes en ontwikkelingen deel ik graag.

Studie
Met mijn voorliefde om mensen te helpen en te begrijpen, heb ik de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening gevolgd en afgerond. Mijn minor Sociale Psychiatrie in Cliëntperspectief, scriptie ‘Veiligheid bewaren en agressie voorkomen bij jongeren met autisme‘ waren zeer interessant maar na enkele jaartjes als onder andere persoonlijk begeleider te hebben gewerkt heb ik besloten dat carrière gebied naast me neer te leggen. Toch motiveer ik nog erg graag mensen en schrijf graag positieve teksten met een kleine levensles, voornamelijk op Instagram (en af en toe deel ik deze in mijn blog hier).

Mocht je je verhaal willen delen, om advies vragen of gewoon een opmerking willen plaatsen; Je kunt dagelijks contact opnemen via email hi@saskiasavage.com