Over mij

Mijn naam is Saskia Savage en ik ben geboren in 1986 te Zaandam. Na vele verhuizingen door de Zaanstreek woon ik momenteel in Wormer met mijn dochter Ziggy.

Mijn blog ben ik begonnen om van me af te schrijven. Ik heb in het leven veel meegemaakt, ik heb veel te vertellen, ik deel graag en ik houd van het creatieve aspect van een website.

Het (single) moederschap, recencies over boeken films en series, het dagelijks leven en de kleine dingen die me gelukkig maken. Naast een blog is mijn pagina ook een weergave van fotografie.

Fotografie
In 2002 kreeg ik mijn eerste digitale camera en ik begon mijn daily life vast te leggen. De dingen die je altijd voor lief neemt maar mist als ze er niet meer zijn. Rond 2006 verdiepte ik me meer in fotografie en deed diverse projecten; oudere mensen in een bejaardentehuis, tienermoeders met kinderen en modellen van modellenbureau’s. De natuur heb ik altijd fijn en rustgevend gevonden om te fotograferen. Ik ben in 2019 weer doorgestart met mijn fotografienaam horreurinc.

Ziggy en het moederschap
Mijn dochtertje Ziggy Sophia Rose is geboren in maart 2018 en ik ben een single mommy. Moeder zijn is echt de mooiste ervaring in mijn leven. In mijn blog schrijf ik af en toe over het moederschap en hoe ik het ervaar. Ook Ziggy’s sprongetjes en ontwikkelingen deel ik graag.

Mocht je je verhaal willen delen, om advies vragen of gewoon een opmerking willen plaatsen; Je kunt dagelijks contact opnemen via emailย saskiasavage@icloud.com