Blad in schilderij

Soms koop ik in de kringloop alvast iets waarvan ik nog niet weet wat ik er mee ga doen. Bijvoorbeeld deze lijsten 50×70 cm. Ze stonden al een flinke tijd opgeborgen naast m’n wasmachine in de keuken.

Nu bestaat het merendeel van mijn plantencollectie uit grote planten met grote bladeren. Ik heb er ondertussen geen problemen meer mee om een lelijk blad af te knippen en weg te gooien. Maar soms vind ik dat toch een beetje jammer.

En soms is 1+1=1 (of twee in 1) maar ik ga deze vorm van ‘creativiteit’ gewoon voortzetten!

(Bladeren van de Strelitzia nicolai en de Alocasia Macrorrhiza. De Thaumatophyllum heeft er niks mee te maken, maar was de beste plek ivm tegenlicht)

Geplaatst door

❛𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚋𝚕𝚎𝚜𝚜𝚒𝚗𝚐𝚜❜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s