Plants

Opknappen Monstera deliciosa’s

Gisteren twee Monstera deliciosa’s (van de 50% kortingshoek omdat ze er niet meer uitzagen) samengevoegd tot één hele grote, wijde, prachtige gezonde plant. En een wat kleinere plant met jongere blaadjes.

De eerste twee foto’s zijn hoe ik ze heb ‘gemaakt’. De derde en vierde foto zijn de ‘before’ foto’s en de laatste foto laat zien wat ik er zoal heb afgehaald. Ik ben ook hier weer flink wat tijd mee bezig geweest. Denk aan het uit elkaar halen, alles afspoelen, opbinden etc.

Natuurlijk krijg ik veel asiel-projecten binnen, maar op z’n tijd vind ik het nog steeds leuk om planten in de tuincentra te redden. Ik ben echt een krent geworden: ik wil zoveel mogelijk plant voor zo min mogelijk geld en dan is de kortingshoek zó ideaal voor mij aangezien ik ook het liefst zielige plantjes koop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s