KvK geregistreerd!

πŸ’šπŸ’š Wauw! Een paar maanden terug vroeg ik me af waarom er nog geen Plantenasiel Zaanstad bestond. Dat werd hoog tijd!

Dankzij jullie, en het aanbod & vraag naar kamerplanten, ben ik doorgegaan met wat eerst een leuke impuls leek. En nu heb ik zelfs Plantenasiel Zaanstad laten registeren bij KvK! Het gaat zo goed, laten we die flow lekker vasthouden! Meer groen in huis, meer groen redden van de kliko. Zo dankbaar voor alle mensen die een asielplantje in huis halen en bewust bezig zijn om deze wereld een iets mooiere plek te maken. Zo fijn om te weten dat er ook andere mensen bestaan die een plant een tweede kans willen geven, die al een leventje achter de rug heeft.

En vooral ook zo ontzettend blij met alle dappere mensen die hun kamerplant aan mij geven om β€˜m op te knappen en er een nieuw huisje voor te zoeken.

Elke woensdag & zondag tussen 11-14 uur rijd ik door de Zaanstreek om kamerplanten op te halen! Heb je een plantje bij me gekocht of gereserveerd? Ik kan β€˜m ook bij je bezorgen tijdens m’n rondjes β™»οΈπŸŒΏ

Geplaatst door

β›πšŒπš˜πšžπš—πš πš’πš˜πšžπš› πš‹πš•πšŽπšœπšœπš’πš—πšπšœβœ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s