Access Bars Workshop

Ik mag de Access Bars class van Marloes Valkering (Bewust Geluk) hosten in Amstelveen op 15 september 2019! Wil jij ook een Bars practitioner worden? Meld je dan aan! Kan onder andere via het FB Evenement 

Access Bars practitioner class

Zondag 15 september geeft Marloes Valkering van Bewust Geluk een Access Bars workshop.

Wat is Access Bars®️?
Bars®️ zijn energiebanen in en rondom je hoofd. Als deze 32 punten zachtjes worden aangeraakt, gaan de banen tussen de verschillende punten stromen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen, zelfs op cellulair niveau. Vastzittende en beperkende energie zal hierdoor ook gaan stromen en kan worden losgelaten. Met vastzittende energie bedoelen we overtuigingen, overwegingen, emoties en ideeën zoals depressie, angst, woede, schuldgevoel die jou op een bepaald punt in je leven hebben vastgezet. Denk aan belemmerende gedachten zoals “Ik kan het niet” “Ik ben het niet waard” “Ik mag geen nee zeggen”. Het is dus mogelijk om dit los te gaan laten. Deze gedachten dienen jou niet, ze helpen je niet verder. Zie het maar als een harde schijf, waarbij je gegevens die je allang niet meer nodig hebt verwijderd.

Bij een Bars®️ sessie raak je heerlijk ontspannen. Dat kun je merken tijdens of na de behandeling. Mensen ervaren na afloop van een sessie meer rust en ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt. De diepliggende verandering die zowel fysiek als mentaal kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na enkele weken.

Het helende proces kan zich op verschillende manieren tonen. Je kunt je bewuster en aanweziger voelen in je lichaam. De verbinding tussen jou en de wereld kun je sterker beleven, verbintenissen helderder zien en voelen. Ook kun je duidelijker zicht krijgen op je gevoel, je grenzen, je wensen, alles wat JIJ bent waardoor je bewuster aanwezig kunt zijn.

Access Bars®️ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Leer zelf de bars geven in een dag! En je hebt altijd “Goud in Handen”

De afgelopen 10 jaar heeft Marloes verschillende trainingen gegeven op het gebied van Energie werk; met gemak en plezier stemt zij zich af op wat de groep deelnemers kunnen ontvangen.
Een Access Bars training bij “Bewust Geluk” staat voor een ontspannen dag met veel persoonlijke aandacht.
Na afronding van deze dag ontvang je een certificaat en mag je jezelf een gecertificeerd Bars Practitioner noemen!

(En ik ga de class hosten, en zou het zó tof vinden als er ook mensen zich aanmelden die ik ken) ❤️❤️

Geplaatst door

❛𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚋𝚕𝚎𝚜𝚜𝚒𝚗𝚐𝚜❜