Tips van Sassie

Overtuigingen over je lichaam. Ik moet afvallen, ik moet aankomen, ik moet gaan sporten om er beter uit te zien, ik moet gezonder eten en mag niet meer snoepen, ik moet moet moet dit en dat, ik moet 5 kg afvallen want dan ben ik echt gelukkig.
Wakker worden, in de spiegel kijken en het eerste wat je doet is jezelf zo erg afkraken met hetgeen wat je ziet. Zo ontevreden.
En zo zonde!!!! Lieve schat, je hebt maar één lichaam in dit leven. Work it! Be happy! Be grateful! Heb je moeite met je lichaam? Komt dat misschien door negatieve gedachten? Kijk, dat zijn beperkende overtuigingen. Blokkerende opvattingen. Précies waar je Bars®️ runnen goed voor kan zijn.

66442362_2919764991582230_1609979795259523072_n
Naast een Bars®️ sessie heb ik nog meer tips: ga elke dag (naakt) voor de spiegel staan. Elke dag. En elke dag ga je met ‘zachte ogen’ naar jezelf kijken. Met lieve ogen en een lieve gedachte dingen bedenken. Ook al vind je ze (nog) niet waar, je gaat ze wel bedenken. En op een gegeven moment wordt het wat makkelijker. Op een gegeven moment vind je het niet meer ‘belachelijk’ om die dingen over jezelf te bedenken. Je komt erachter dat heel veel mensen dit tegen zichzelf zeggen. Jezelf naakt zien wordt steeds makkelijker. Je komt erachter dat je die mooie dingen over jezelf ook echt mag denken en vinden! Niemand die je raar aankijkt. En zeg nou zelf, het is toch veel fijner om leuke dingen over jezelf te denken dan negatieve overtuigingen?

Personal note: jarenlang heb ik een negatief zelfbeeld gehad. Altijd een negatieve mening over m’n spiegelbeeld. En ik heb gemerkt dat hoe meer ik geniet van het leven, ik dankbaar ben, ik creëer organiseer manifesteer en onderneem, hoe minder ik bezig ben met hoe ik ‘moet’ zijn, ik zoveel beter in m’n vel zit. Dat kan jij ook.
It all begins with the inside first

 

Geplaatst door

❛𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚋𝚕𝚎𝚜𝚜𝚒𝚗𝚐𝚜❜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s