❥ YOU ARE ENOUGH ❥

Voor alle mensen die, net als ik, af en toe kampen met onzekerheid. Die de kop op steekt zodra er een beroep op je wordt gedaan, of dat je jezelf moet laten zien. You got this boo. 👌🏼

Je kan het! Iedereen kan het, jij ook! Het enige wat ontbreekt is het geloof in jezelf. Dat gevoel van je basis, dat gevoel van zelfvertrouwen, is misschien niet altijd zo stabiel, maar dat wil nog niet zeggen dat je het niet kan. Elk mens op aarde heeft een waarde, en het geluk te mogen bestaan. Doe jezelf niet onder voor een ander. 💕

Ook niet als je denkt “ah maar ik kan dat wel aan”, als een soort wegcijfering en goedheid voor de mede mens. Leer van jezelf te houden, en dat je gelijk bent aan een ander. Als je het respect voor jezelf weghaalt, doe je dat ook al voor andere mensen. Kom voor jezelf op. Laat jezelf horen. 📢 Jij mag er zijn! Jij bent genoeg! Jij hebt een leven gekregen. Je mag er net zoveel van maken als een ander! Sterker nog, wees een inspiratie voor jezelf. Wat wil je nou echt? En wat doe je nou echt? En waarom staat dat niet in verhouding tot elkaar? Make it happen 🍃🌸

Geplaatst door

❛𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚋𝚕𝚎𝚜𝚜𝚒𝚗𝚐𝚜❜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s