Recensie: The Highwaymen

★★★☆☆

Soms kun je gewoon het beste een film gaan kijken zonder verwachtingen en zonder vooraf recensies te lezen. Dat is precies wat ik heb gedaan bij deze film en ik vond hem meer dan prima.

The Highwaymen gaat over Frank Hamer (Kevin Costner) en Maney Gault (Woody Harrelson), de Texas Rangers die Bonnie & Clyde hebben gedood. Ook actrice Kathy Bates speelt een (kleine) rol. Het is een rustige speelfilm waarbij je geen actie scenes hoeft te verwachten en vooral wordt gedragen door het steengoede acteerwerk van bovenstaande acteurs. Je volgt ze in hun zoektocht naar het moordende duo.

Tegenwoordig zijn de verwachtingen met films erg hoog en zijn kijkers gewend aan veel schietpartijen en opbouwende achtergrondmuziek die leiden tot een climax. Dat is bij deze film niet het geval en de gemiddelde kijker zou het zelfs als ‘saai’ kunnen ervaren. Maar soms is een film gewoon goed zoals hij is en dat vond ik hier het geval. Lesje in geschiedenis met fantastische acteurs.

Fun Fact: Zowel Kevin Costner als Woody Harrelson zijn ook een van de executive producers.

Fotocredit

Geplaatst door

❛𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚋𝚕𝚎𝚜𝚜𝚒𝚗𝚐𝚜❜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s