Ziggy Sophia Rose 1 jaar

Ziggy's BDAY cake
Made by Baking Bunny

Mijn allerliefste dochtertje Ziggy Sophia Rose is op 21 maart 1 jaar oud geworden! Wat een prachtig jaar is dit geweest. Van kleine baby naar zelfstandige dreumes die al kan lopen! Zie hier de video van haar BDAY

Op de 21e hebben we het klein gevierd bij haar oma, een lekkere tompouce gegeten en cadeautjes gekregen. Op 23 maart (zaterdag) iets groter gevierd met naaste familie. Prachtige cadeau’s! Van een zelfgemaakt babyboek van haar eerste jaar, tot boekjes, tot Duplo, tot een Mercedes Benz loopwagen, van alles wat! En allemaal met liefde gegeven. Ze heeft een prachtige verjaardag gehad. Zie hieronder de cadeautjes!

Bij Baking Bunny had ik deze prachtige taart (en macarons en cupcakes) besteld die haar verjaardag perfect maakten. De taart bestaat uit aardbeienvulling en witte chocolade topping. De macarons zijn een mix van oreo’s en aardbeien.

Geplaatst door

❛𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚋𝚕𝚎𝚜𝚜𝚒𝚗𝚐𝚜❜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s