Recensie: Triple Frontier

★★★☆☆

Deze Netflixfilm (2019) heeft een leuke cast met o.a. Ben Affleck, Pedro Pascal en Oscar Isaac. Een vrij voorspelbaar thema: Vijf oud-commando’s komen bij elkaar om nog één opdracht uit te voeren; ze maken een plan om een drugsbaas te overvallen van al zijn geld.

De acteurs zijn leuk om naar te kijken en acteren goed. De soundtrack vind ik persoonlijk echt geweldig en geeft een extra dimensie aan de film. De opnameshots zijn overtuigend en de scenery is erg mooi. De personages en de verhaallijnen zijn niet volledig uitgediept, maar dat hoeft ook niet. Deze film is een leuke wegkijker met hier en daar wat spannende momenten waardoor je blijft kijken. Zelfs leuk genoeg (voor mij dan) om een tweede keer te kijken.

Fotocredit

Geplaatst door

❛𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚋𝚕𝚎𝚜𝚜𝚒𝚗𝚐𝚜❜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s