Wandelingetjes

Vorig jaar heb ik tijdens mijn zwangerschap van een mededorpsbewoner een Stokke Xplory met alles erop en eraan gekregen. Een reiswieg, buggy, maxicosi, parapluutje etcetera in een mooie rode kleur.

De maxicosi gebruik ik al vanaf dag 1 sinds Ziggy’s geboorte. Maar eigenlijk, verder gebruikte ik de buggy en reiswieg niet. Nee, ik heb Ziggy vanaf week 1 in draagdoeken gedragen. Een mooie geweven rode van Yaro Slings en een blauwe, wat luchtigere, van Amazonas.

Ziggy is ondertussen 10+ maanden oud en weegt om en nabij hetzelfde, maar dan in kilo’s. Ook al houd ik van gewichtheffen en fitness, eerlijk gezegd is mijn rug niet erg blij tijdens het wandelen. Wandelen met Kira bedoel ik daarmee, want verder dan dat doe ik eigenlijk niet.

Onlangs heeft het gesneeuwd en ik kan je vertellen: de gladheid is behoorlijk eng als je een kwetsbare baby op je draagt. Dus ik ben toch maar mijn buggy gaan gebruiken, voor de rondjes met de hond. Het wandelen gaat zóveel makkelijker (voor mijn lichaam dan, niet in combinatie met Kira want die raakt er erg zenuwachtig van en rukt constant aan de lijn), dat ik zelfs zin heb om grote wandelingetjes met Ziggy te maken.

Geplaatst door

❛𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚋𝚕𝚎𝚜𝚜𝚒𝚗𝚐𝚜❜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s