Illustraties

Ik vond het altijd zo cool als ik het zag: door een tekenaar/artiest gemaakte illustraties van jou (en/of je geliefden)! Een paar maandjes geleden was ik op zoek naar iemand die dat kon maken van Ziggy & mij. De allerliefste getalenteerde Shannon Remmig van Studio 0181 heeft deze supervette illu’s van ons gemaakt. En zelfs van Kira, Mustang & Moby!

Saskia & Ziggy

Moby, Kira & Mustang

Zoals jullie hebben kunnen lezen, was mijn broertje vorige week jarig. Ik wou hem nóg een cadeautje geven: ook een illustratie. Via Funda Çakir van FunFoodsArt kwam ik bij Larissa Tekent terecht. Ook zo’n gigantisch mooi portret!

Zulke illustraties zijn over 30 jaar nog steeds mooi en geven me een bepaald nostalgisch gevoel. Hoe leuk is het voor Ziggy & Kōji om zichzelf & hun ouders zo te zien, als kunst? Het is zeker betaalbaar én onbetaalbaar at the same time.

image2

Geplaatst door

❛𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚋𝚕𝚎𝚜𝚜𝚒𝚗𝚐𝚜❜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s