Mijn favo merken: Cowboysbag & Jack Wolfskin

Mijn zoveelste cheape portemonnee van Aliexpress was kapot gegaan… Zucht. Ik was vrij snel geneigd om de app te openen en weer een  goedkoop modelletje uit te kiezen. 

In mijn pogingen een beter mens te worden en bewuster te leven, kreeg ik opeens een ingeving. Wait Saskia, kies voor een portemonnee die lang mee kan! And while you’re at it, kies iets wat je ook écht heel mooi vindt. 

Dus keek ik op Marktplaats voor een tweedehands Cowboysbag portemonnee. Ik houd van simpel, geen tierelantijntjes en gedoe. Na drie dagen intensief zoeken en vergelijken, kwam ik uit bij dit prachtige Beccles model. 

Het is leer, ja. In mijn survivalhoofd betekent dat het juist heeeel lang mee kan gaan en ik geen nieuwe portemonnee meer hoef te kopen de aankomende paar jaar, als het even meezit. En doordat het tweedehands is heeft het een nieuw leven gekregen en stimuleer ik de business die dieren slachten voor hun huid niet direct. 

Zelf heb ik totaal geen problemen met tweedehands. Ik ben niet snel vies van iets. En ik denk ook vaak ‘ah boeie, je kan het toch wassen of schoonmaken.’ Ik moet eerlijk zeggen dat ik het ook vaak niet waard vind om een groot bedrag neer te leggen voor bepaalde materialistische aankopen. 

Zie hier mijn eerste bewuste aankoop! En stiekem kon ik het niet laten om er een mooie (wel nieuwe) Jack Wolfskin Picadilly 2016 tas bij te kopen.

Geplaatst door

❛𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚋𝚕𝚎𝚜𝚜𝚒𝚗𝚐𝚜❜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s