Surprise party Johan!

Surprise!
Voor mijn broertje Johan’s 30e verjaardag wou ik graag een surpriseparty organiseren. Zijn vriendin Carmen was er ook gelijk voor in! Een maand voordat hij jarig was maakten Carmen en ik een plan van aanpak: Welke dag? Hoelaat? Wie nodigen we uit? Wie doet wat? De locatie was makkelijk: bij mij, want ik heb veel ruimte in mijn huis. Ook bespraken we de smoesjes hoe we hem om de tuin moesten leiden en hadden vooral heel erg veel zin in de surpriseparty. Ook omdat Johan het echt totaal niet zou verwachten. Hij is not that much of a party planner, maar vindt gezelschap wel heel erg leuk. En een 30e verjaardag mag best uitbundig gevierd worden, vind ik.

We stelden een dag & tijd vast, richtten een privé Whatsapp-groep op, kochten decoraties, regelden een toepasselijke taart, benaderden vrienden en familie. Carmen en ik waren partners in crime! Alles regelden we tot in de puntjes.
Maar dan: hoe zorg je ervoor dat je je niet verspreekt? Wat wordt de smoes?

De verjaardag
Op vrijdag was het eindelijk zo ver. Johan was jarig! Zijn verjaardag verliep in 3 delen:
Deel 1 Ochtend: dat was bij onze moeder. We hingen slingers op en kochten marsepeingebakjes, om te laten lijken dat dit zijn echte verjaardag was. Het was gezellig, we lunchten nog samen en ze haalden een prank met me uit met een vieze nep naaktslak. Ik was zogenaamd mijn verjaardagskaart met money vergeten, die zouden ze dan vanavond ophalen (hehe, et voila, bij mij was het feest!)
Deel 2 Middag: dat was het cadeau van Carmen aan Johan. Ze nam hem geblinddoekt in de auto mee naar de verrassing: een vliegles in een helikopter waarbij hij ook zelf mocht vliegen! En een leuk extraatje voor mijn moeder: ze mocht ook mee in de heli. Volgens de instructeur had Johan er aanleg voor. Hij had dit totaal niet verwacht en zijn dag kon al niet meer stuk.
Deel 3 Avond: Carmen nam Johan zogenaamd mee naar een restaurantje bij mij in de buurt. Ondertussen waren vrijwel alle mensen die we hadden uitgenodigd al gesetteld in mijn huis. Voordat Johan & Carmen naar het restaurantje reden, kwamen ze van tevoren nog even ‘de kaart’ bij mij ophalen. Bij aankomst zei Johan gelijk “Sas we kunnen niet lang blijven want we moeten naar dat restaurant”.
Nou, hij liep toch mee naar boven. Ik liet Johan als eerste naar binnen gaan (wat was afgesproken met de mensen binnen) en ze zongen gelijk ‘Lang zal hij leven’ voor hem. Hij wist niet wat hem overkwam! Moest gelijk heel veel lachen en een smile van oor tot oor.

Hij vond het echt ontzettend leuk en had het totaal niet verwacht! De taart die Carmen had besteld (via Baking Bunny Amsterdam) was prachtig! (Johan rijdt op een KTM motor en de taart is helemaal KTM-achtig gemaakt) Iedereen kwam opdagen en het was heel erg gezellig. Ik vind het zelf heel leuk om feestjes te organiseren (kledingruilparties, genderrevealparties, verjaardagen), en heb nu al zin in het volgende feestje!

Foto’s
Zie hieronder de impressies van de voorbereiding en de avond. Uiteraard waren er nog veel meer mensen, maar ik wil geen foto’s van ze plaatsen zonder toestemming (en het zijn er teveel om te vragen)

Geplaatst door

❛𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚋𝚕𝚎𝚜𝚜𝚒𝚗𝚐𝚜❜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s